Publicat pe Lasă un comentariu

Flori de Sf. Valentin, Dragobete si 8 Martie

Prin simplitatea si prin gingasia lor ne pot darui o viata mai frumoasa, plina de culori si armonie,prin diversitatea lor de forme nunate si parfumuri florile de cele mai multe ori ne inspira sa ne exprimam sentimentele oferindu-ne un tonus pozitiv si speranta.

Create special pentru noi de catre Maestrul Suprem, florile si plantele pe langa frumusetea lor,multe dintre ele au si efecte benefice organismului uman,ele fiind folosite cu succes in medicina.


Noi urmarim sa punem in valoare doar partea decorativa, combinand florile cu plante ornamentale exotice de cele mai multe ori,creand astfel aranjamente florale deosebite special pentru incantarea destinatarului.

Din experienta noastra in aceasta nisa,putem sa recunoastem ca femeile sunt cele carora in orice moment si pentru orice fel de ocazie le putem oferii flori,iar efectul acestora este intotdeauana unul pozitiv.


Florile sunt cele mai adecvate cadouri in perioada sarbatorilor de primavara si asociate cu alte cadouri pot fi combinatia perfecta pentru a oferii un moment de neuitat unei persoane dragi din viata dumneavoastra, iata cateva exemple care au oferit momente de neuitat catorva clienti ai nostrii:

  • pe langa flori de Sf. Valentin au mai adaugat cate o bijuterie,
  • pe langa flori de 1 Martie au adaugat un martisor,
  • pe langa flori de 8 Martie au adaugat o masina sau multe alte cadouri,

Intotdeauna florile pot fi asociate cu orice alt cadou care considerati dumneavoastra ca va impresiona persoana draga dumneavoastra.

Was this article helpful?
YesNo
Lasă un răspuns